Provincie Antwerpen

Zaalverhuur weekend

Zin om een belangrijke gebeurtenis te vieren op het domein van de Beddermolen? Dat kan! De schuur, stal, tuin en binnenkoer worden verhuurd voor feesten, activiteiten, workshops of vergaderingen.

De stal heeft een capaciteit tot 50 personen. De schuur - die vanwege het erfgoedkarakter niet verwarmd is en daarom doorgaans maar gebruikt wordt tussen mei en oktober - tot 80 personen. In de tuin laten we tot 150 mensen toe.

Voorzieningen

In de stal zijn aanwezig:

  • 2 toiletten
  • een vaste en mobiele toog
  • een koffietoestel en waterkoker
  • een vaatwas, evenals een spoelbak
  • 2 drankenfrigo's
  • een berging
  • vloerverwarming
  • stoelen en tafels voor een gezelschap tot 50 personen.

De schuur is onverwarmd en heeft geen bijkomende voorzieningen. Er zijn geen bijkomende tafels of stoelen aanwezig. Je vindt er wel diverse stopcontacten.

Er is gratis WiFi in de stal en schuur. De kosten voor elektriciteit, verwarming en water zijn inbegrepen (tenzij het gebruik van 3-fasen elektriciteit buiten), alsook de poets en het groenonderhoud.

De aankleding en het meubilair voor buiten, alsook een traiteur of foodtruck dien je zelf te voorzien.

Wil je de ruimtes vooraf graag even bekijken en met de uitbaters ter plekke afstemmen wat de mogelijkheden zijn? Bel dan gerust naar 0477 08 70 46 voor een rondleiding vooraf.

Prijzen en boeken

Prijzen bekijken en de zaal en het domein effectief boeken kan je online doen via deze boekingsmodule 
Om je boeking te maken duid je de dag van je feest of activiteit zelf aan.

Klaarzetten kan vanaf ’s ochtends vroeg. Om 22u dient het feest te eindigen, waarna er nog opgeruimd kan worden.

Is de datum die je in gedachten had niet meer beschikbaar? Dan komt dat misschien omdat de vakantiewoning dat weekend verhuurd wordt. Die twee entiteiten houden we immers liefst gescheiden. Ben je bereid het vakantiehuis bijkomend te boeken, zodat je feest toch kan doorgaan en je er kan overnachten, en is de woning nog vrij? Boek dan het vakantiehuis en neem telefonisch contact op via 0477 08 70 46 zodat we ook de zalen bijkomend voor jou kunnen reserveren!

Huurvoorwaarden

De huurvoorwaarden voor het huren van de zalen en het domein tijdens de weekends vind je hier